Sisu Produkter AS er ny og stolt importør til Norge av skytevåpen og tilbehør fra C. G. Haenel GmbH.

C.G Haenel er et ærverdig tysk våpenmerke med historie tilbake til 1840. Haenel eies i dag av Merkel Jagd- und Sportwaffen GmbH, og alle Haenel våpen produseres på Merkel sin fabrikk i Suhl i Tyskland. Viktige komponenter som f.eks. piper fremstilles på nøyaktig samme måte og med samme maskinpark som Merkel bruker til å produsere piper til bl.a. sin high-end riflemodell RX. Helix. Haenels produktsortiment består av rifler til jakt, rifler til sportsskyting og rifler til det profesjonelle markedet, samt tilbehør til alle disse våpentypene.

Dette agenturet skal håndteres av Sisu Produkter AS sin salgsavdeling Sisu Villmark, som ble etablert på forsommeren 2019. Sisu Villmark selger jakt- og frilufts-produkter primært til sluttkunde via egen nettbutikk, men også i eget showroom / butikk på Kløfta.

«Haenel sine riflemodeller innehar mekanisk kvalitet, finish og ikke minst presisjon i toppklasse. Disse faktorene, sammen med en gunstig prissetting, gjør Haenel sine produkter attraktive for det norske markedet», sier avdelingsleder Lars Erik Wethal.

Daglig leder hos Sisu Produkter, Kenneth Rønnestad uttaler: «Vi ønsker å ha full kontroll på våre produkter hele veien fra produsent, via testing i Norge, til fornøyd sluttkunde. Interessen for mange typer friluftsliv står sterk i Norge, og Sisu Villmark ønsker å bidra til å opprettholde denne trenden i et moderne marked»  

Morselskapet Sisu Produkter ble etablert i 1966 og er godt kjent som en solid aktør innen traktorredskap til hele det norske markedet. Sisu har siden 2014 også en raskt voksende salgsavdeling for utstyr, bygg og innredning til hest og husdyr.

ANBEFALT FOR DEG