mandag, mai 20, 2024

Andreas hadde ok uttelling på premieredagen til duejakta

21. August var det premieredagen for årets duejakt.
Dagene før går ofte til rekognosering og kartlegging av plasser duene trekker. Dette hadde også Andreas Sørbø fra Vestfold gjort noen dager i forveien, noe som ga 89 duer på premieredagen.

Klokken 06:00 var Andreas og 3 kompiser klare for jakt på en raps åker et sted i Vestfold.  Åkeren de pleier å jakte på var opptatt, så ble en annen åker på starten av jakta i år. Når 25 -30 lokkeduer var satt ut, så var det bare å vente.
Andreas har prøvd med langt flere lokkeduer, men kan fortelle at det gir samme resultat som om han bruker 25-30.

Les også: Hvordan lykkes med duejakt 

Jakt labaradoren som var med på sin første duejakt fikk det travelt med å plukke opp alle de fallende duene, men gjorde en strålende jobb, forteller Andreas til Jegeravisen.

Rundt klokken 12, ble jordet som de jaktet på i fjor ledig, da tok jegerne å flyttet på seg over ditt. Året før hadde Andreas og en kompis skutt hele 246 duer på en dag der.

Andras forteller til Jegeravisen at det er kun på premieredagen han jakter etter due, ellers går tiden til annen jakt.

Rundt i 18-tiden ga de seg med fantastiske 89 skutte duer, men helt fornøyd var ikke Andreas som var langt mer fornøyd med resultatet i 2018.

 

ANBEFALT FOR DEG

Daniel Tilrem
Daniel Tilremhttp://www.jegeravisen.no
Født tidlig på 90 tallet nærmere 91. Begynte å fiske alt når jeg var noen mnd gammel. Da hang jeg på ryggen til far i en bæremeis. Som årene gikk, så ble det bare mer og mer fiske. Når jeg ble eldre ble jeg også introdusert for jakt. Med en ivrig familie har man lite valg. Var vel 3 år gammel da jeg fikk min første blå lekehagle som jeg brukte på andejakt med pappa.

Relevant

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste artikkler